POZNATA VODITELJKA OBOLELA OD NEIZLEČIVOG RAKA CREVA ODUSTALA OD LEČENJA: Ostavila POTRESNO oproštajno PISMO i čeka KRAJ, PRIZOR IZ BOLNICE RAZARA DUŠU! (FOTO)

Već pet godina čuvena voditeljka BBC-a se bori sa opakom bolešću

POZNATA VODITELJKA OBOLELA OD NEIZLEČIVOG RAKA CREVA ODUSTALA OD LEČENJA: Ostavila POTRESNO oproštajno PISMO i čeka KRAJ, PRIZOR IZ BOLNICE RAZARA DUŠU! (FOTO)

Poznata voditeljka BBC-a Debora Džejms rastužila je javnost, jer je odustala od lečenja teškog oblika kancera za koga smatra da leka nema i ostavila oproštajno pismo koje kida dušu na komade.

Ona je obolela od neizlečivog raka creva za koji je saznala 2016. godine i od tada je čekala svoj kraj jer su joj rekli da će živeti još pet godina.

– Ovo je poruka koju nikada nisam želela da napišem. Probali smo sve, ali moje telo jednostavno ne želi da učestvuje u tome. Moje aktivno lečenje je gotovo i sada sam prebačena na kućno lečenje, a moja neverovatna porodica je oko mene i moj fokus je da se pobrinem da me ništa ne boli i da provedem što više vremena sa njima – napisala je voditeljka na ovoj društvenoj mreži.

Post voditeljke je lajkovalo je skoro 200.000 ljudi, napisan je i ogroman broj poruka kao podrška ovoj hrabroj ženi.

– Niko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju da hodam, spavam većinu dana, a većina stvari koje sam uzimala zdravo za gotovo su mi sada kao san. Znam da smo uradili sve što smo mogli…

Ona je objasnila da čak i sa svim inovativnim lekovima protiv raka na svetu ili uz neko magično, novo otkriće, nema velike šanse za ozdravljenje i time rastužila naciju.

 Moje telo jednostavno više ne može da nastavi. Tokom više od pet godina pisanja o tome kako sam mislila da će mi to biti poslednji Božić ili kako neću dočekati svoj 40. rođendan ili videti svoju decu kako polaze u srednju školu, zapravo nikada nisam zamišljala da ću napisati onu u kojoj se zaista opraštam – napisala je Debora.

Ona je takođe istakla i to da joj je veoma žao i da se nada da će ipak njen život trajati duže ako je to moguće, prenosi Glossy.

– Mislim da je to bila neka buntovnička nada u meni. Niko ne može da kaže da je poslednjih šest meseci bilo ljubazno prema meni. Sve to što prolazim je srceparajuće, ali okružena sam sa toliko ljubavi da ako išta može da mi pomogne, onda je to ovo – napisala je Debora pred kraj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*