Opadala mi je kosa i odlučila sam da probam ovu smjesu, kosa mi se potpuno obnovila iz korijena

Opadala mi je kosa i čula sam za ovu smjesu od par sastojaka, oduševljena sam, kosa mi se potpuno obnovila.

Svi mi želimo da imamo lijepe i zdrave kose,ali moja je opadala.Postoje brojni kosu tretmane koji bi trebalo da vaša kosa rasti brže, jače, kao i postoje različiti tretmani protiv gubitka kose.

Ali, prije nego što ste potrošili pravo malo bogatstvo na ovim tretmanima, probajte ovaj domaći recept koji će ubrzati rast kose. Nastavite sa čitanjem i saznajte koje sastojke treba da koristite:

Recept:

Ljudi obično gube 50 do 100 vlasi dnevno što ne mogu uočiti golim okom, ali ako izgubite kosu celom telu onda bi trebao biti zabrinut.

Sastojci:

– 1/2 banana,
– Žumance,
– Kašiku organskog meda,
– 1/2 čašu piva.

Priprema:

Blendajte sve sastojke dok ne dobijete spoj mješavina. Morate biti oprezni kao mješavina treba da bude homogena. To bi trebalo da bude kremast, tako da bi mogao da pravilno koristiti.

Kako primijeniti:

Nakon što ste pripremili ovu mješavinu, nanesite ga na kosu i vlasište, posebno na najugroženijim područjima. Zatim stavite papir film preko preparata da zadrži područje toplo. Na taj način je mješavina će ući duboko u kožu. Držite mješavina za jedan do dva sata, a zatim operite kosu kao što obično rade. Trebalo bi primijeniti ovaj tretman jednom tjedno, ako želite imati pozitivne rezultate.

Izvor: haber

Author: admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *